utorak, 12. svibnja 2020.

toooooooo Dario

Velika Nagrada Velike Britanije

Kutinjanin Dario Fotak iz Ferrarija pobjednik je sedme utrke Divizije 1 F1 simRacing prvenstva Hrvatske u kategoriji PS4, a koja se na Silverstoneu vozila za Veliku Nagradu Velike Britanije. Ferrarijev uspjeh i odličnu formu upotpunio je i Stefano Pandža koji je na cilj došao drugi, dok je treći na kraju bio vodeći u ukupnom poretku Frane Erjavac iz momčadi Racing Point.

https://f1.pulsmedia.hr/48466/red-bull-ring-rezirao-najuzbudljiviju-utrku-dosadasnjeg-dijela-f1-srhr-prvenstva/?fbclid=IwAR3zRyacLrKj2_eHXppgy3CNpIcLVn74waCXZRJowJICu3Z4NNyZ-pYiXeg


https://f1.pulsmedia.hr/48754/f1-srhr-ferrari-dominantan-na-silverstoneu/?fbclid=IwAR0Dm5UU2zzPKtkLhdDK9VRvIKXPWo728JsRKP1igLbLdiwy4LDlkD2NycU

Velika Nagrada Belgije

Ferrari drugu utrku zaredom dokazuje da je u jako dobroj formi te da suvereno vlada konstruktorskim dijelom prvenstva PS4 Divizije 1.
Stefano Pandža iz Ferrarija ostvario je prvu pobjedu u premijernoj sezoni PS4 Divizije 1 F1 sRHR-a i osvojio Veliku Nagradu Belgije. Drugi je na cilj stigao Ivan Drk (Williams), dok je treći bio Mihovil Bubnjar (McLaren).
Spa-Francorchamps je nakon svih očekivanja, najava, čak i etiketa o mogućem raspletu prvenstva prve sezone, jednim dijelom i razočarao. Razočarao jer izgleda da je teška i izazovna staza ipak bila preveliki zalogaj te se pokazala kao selektivna za F1 sRHR vozače u svim kategorijama natjecanja.
Utrka se i drugi puta nastavlja u 10. krugu, ali odmah po restartu dolazi do novog sudara između drugog u ukupnom poretku Daria Fotaka (Ferrari) i Tomislava Pleića (McLaren). Navedeni se dvojac našao u klinču te nakon međusobnog dodira i izlijetanja izvan staze, obojica odustaju, a što je ukupan broj aktivnih vozača nakon 9 odvoženih krugova svelo na samo dvanaest, odnosno broj odustajanja se u tom trenutku popeo na već pet.



Ipak i dalje Dario u utrci za visoki mjesto u ukupnom poretku....

Nema komentara:

Objavi komentar